logo

Over ons

Mensen sterker maken. Daar staan we voor. Of het nu gaat om iemand met ernstige meervoudige beperkingen, zijn ouders of zijn ondersteuners. We vinden dat het altijd beter kan en vaak ook moet... Dat geldt overigens ook voor ons zelf: we willen steeds beter worden, we stellen hoge eisen aan ons zelf. We zijn kritisch, gepassionneerd, enthousiast en hebben een duidelijke missie: een goed leven voor iedereen met EVMB. Inmiddels werken we met een prachtig team van vaste freelancers. Trainers en coaches die alle kamers van het LACCS-huis tot in de hoekjes kennen én graag olifanten tellen.  Samen verzorgen we onze opleidingen en coachings- en adviestrajecten. Per traject bekijken we, uiteraard in overleg met jou als opdrachtgever, wie de meeste waarde kan toevoegen. 

Kirsten Munsterman

kirsten400px

Karin over Kirsten

"Kirsten kan ontzettend goed luisteren. Mensen voelen zich daarom heel veilig om hun zorgen of problemen bij haar op tafel te leggen. Ik vind haar sterk in het coachen van bijvoorbeeld begeleiders en gedragskundigen. Ze houdt mensen een spiegel voor, om hen sterker en krachtiger te maken. Kirsten heeft een ‘klik’ met veel verschillende mensen. Ze kan zich goed aanpassen en zoekt altijd naar verbinding. Ook is Kirsten strategisch sterk; ze beziet een probleem in de volle breedte. Ik word altijd heel enthousiast van haar ideeën en aanpak!"

 

Karin de Geeter

karin400px

Kirsten over Karin

"Karin kan ingewikkelde zaken heel ‘simpel’ maken. Ze weet complexe materie tot in de kern samen te vatten. Zeg maar in begrijpelijk huis-tuin-en-keuken-Nederlands. Ik vind Karin inhoudelijk praktisch en precies. Ze kan processen goed begeleiden, van beeldvorming tot de precieze uitvoering. Ze plant zorgvuldig en voert het proces vervolgens stap-voor-stap uit. Ik vind Karin daarnaast erg sterk in het begeleiden van lastige teams, van wespennesten. Als Karin ergens voor gaat, dan gaat ze er ook volledig voor. Daar kan ik ook heel enthousiast van worden!"

LinkedIn-profiel Kirsten
kirsten@degeeterenmunsterman.nl
06 - 1316 2434
  LinkedIn-profiel Karin 
karin@degeeterenmunsterman.nl
06 - 4315 0887

 

Ons team

 

 liesbeth250

Orthopedagoog Liesbeth is een ervaren contact-coach en kan als geen ander olifanten tellen. Liesbeth straalt rust uit. Deelnemers aan onze cursussen ervaren veel ruimte om te reflecteren op hun functioneren en ontwikkeling. 

 marije250px

Orthopedagoog Marije weet als trainer altijd een prettige, veilige sfeer voor de deelnemers te creëren. Ze heeft (droge) humor en de nodige zelfspot. Marije weet vooral veel over het ontwikkelingsdenken en over contact.

 

Peter weet als geen ander wat LACCS-werken in de praktijk inhoudt. Met zijn tomeloze energie en enorme hoeveelheid praktijkvoorbeelden weet hij iedereen enthousiast te krijgen. Altijd is zijn insteek: hoe maak jij morgen het verschil?

 stefan250px

Orthopedagoog Stefan is een allround en ervaren trainer. Hij is energiek en toegankelijk, en dat wordt door onze cursisten gewaardeerd. Stefan weet niet alleen veel over EVMB, hij is ook een expert op het gebied van ASS.

WH DaphneR02H 250px

Orthopedagoog Daphne is onze Benjamin. Dat zegt echter niets over haar ervaring en kennis. Ze kent de LACCS-waarden en het ontwikkelingsdenken tot in de puntjes. Zo brengt ze je tot nieuwe inzichten. En vraag haar maar eens naar haar Rotterdamse accent...

 WH Sylvia02H 250px

Sylvia begeleidt onze bijzondere projecten. Ze organiseert en ontzorgt als geen ander. Ze heeft altijd goede nieuwe ideeën om de projecten beter te maken. Sylvia is streng en aardig tegelijk!

 WH Miranda02H 250px

Miranda is psycho diagnostisch medewerker èn trainer. Zij voert onze beeldvorming of (psychologische) onderzoeken uit. Altijd in samenwerking met de opdrachtgever en een collega uit ons team. Niemand is beter thuis in testen, schalen en observaties. Het werken met cliënten en leerlingen neemt ze mee in haar trainingen, waardoor ze altijd mooie passende voorbeelden weet.

 

 

Marije is als kinder-en jeugd-psycholoog al jaren aan de slag met het LACCS-programma. Dat maakt haar praktisch en pragmatisch in het toepassen in de LACCS-praktijk. En dat zie je terug in haar trainingen. Haar woonplaats Utrecht is lekker centraal gelegen waardoor je haar in trainingen 'overal' tegen kunt komen.